Selam herkese!  Bugün herkesin uzun zamandır elinden düşmeyen bir kapatıcı palet anlatıcam size kızlar. Wet'n Wild CoverAll...

Wet'n Wild CoverAll Concealer Palet

/
2 Comments



Selam herkese! 
Bugün herkesin uzun zamandır elinden düşmeyen bir kapatıcı palet anlatıcam size kızlar.
Wet'n Wild CoverAll Concealer Palette.
Sonunda ben de alabildim! 

Wet'n Wild markası bana göre öyle ilginç ürünler üretiyor ki sırf merakından almak istiyor insan, ürünleri sunuşunu da çok başarılı buluyorum markanın genel olarak.
Bu palet gördüğünüz gibi 4 bölümden oluşuyor. Her biri ayrı renkte ve ayrı ayrı görevleri var.
Hemen ilkinden başlayalım;


1.Brightens: Paletin bu kısmı pembe renkte. Bunu göz pınarlarınıza aydınlatıcı olarak veya göz altına doğal bir renk vermek için kullanabilirsiniz, güzel bir aydınlık katıyor cildinize, tabii bu sizde yanlış bir izlenime sebep olmasın çünkü ürün gerçekten cildinizle buluştuğunda çok doğal bir görüntü oluşturuyor, yani pespembe olacağınızı düşünmeyin, bana kalırsa çok kullanışlı bir kısım bu palette.


2.Neutralizes: Bu kısım yüzünüzdeki renklerin nötrlenmesi için, yani cildinizdeki ton farklılıklarını kapatıp dengelemek için kullanılıyor. Genellikle yüzünüzde kırmızı lekeler varsa, kararma varsa bunu hafifçe sürüyorsunuz ve pudrayla sabitledikten sonra üstüne fondöteninizi uyguluyorsunuz. Burada önemli olan fazla sürmemeniz çünkü rengi yeşil, zaten sürdüğünüzde yeterli olanı siz de ayarlarsınız. Bence dengeleme açısından başarılı.


3.Highlights: Bu kısım bildiğiniz gibi aydınlatıcı kısmı. Beyaz renkte hafif ışıltılı bir yapısı var. Bunu da yine kaş altınıza, göz pınarlarınıza, dudak üstüne aydınlatmak için sürebilirsiniz. Benim her zaman savunduğum bir şey var, genelde palet halinde satılan ürünlerin performansları tekli hallerine göre daha başarısız oluyor, ama bu bence bir aydınlatıcı olarak gerçekten iyi ve bir palet içinde şimdiye kadar gördüklerim arasında en iyilerinden.

4. Covers: Paletin bu kısmını kendi kapatıcınızla eşdeğerde tutabilirsiniz. Bildiğiniz kapatıcı görevi görüyor. Kapatıcılığı idare eder diyebilirim. Bu palette en az ilgilendiğim bölüm oldu bu, muhtemelen sizin de öyle olacaktır, çünkü hepimizin ayrı kapatıcısı var. Ama tabi bir bütün olarak baktığınızda güzel diyebilirim.


İşte böyle kızlar, bence alıp deneyebileceğiniz bir ürün, sırf neutralizes ve brightens için bile alınabilir, gerçekten o kısmını beğendim ben.
Wet'n Wild markasını tüm gratislerde bulabilirsiniz, bu paletin fiyatı şu anda 16,90 tl.
Hepinizi öpüyorum kocaman:)


Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 yorum :

  1. Bende de var bu concealer paleti :) Bende severek kullanıyorum fakat biraz kuru bir yapısı var :) Onu da artık sürmeden önce nemlendirici kullanarak çözüyorum :)

    YanıtlaSil
  2. aynen ben de öyle kullanıyorum :)

    YanıtlaSil

mnqueenn// tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.