Herkese merhabaa :) Sizlere Gratis indiriminden aldığım ve bir süredir kullandığım, dolayısıyla artık yorumlayabilirim dediğim bi...

Neutrogena Pink Grapefruit Daily Scrub

/
3 Comments



Herkese merhabaa :)
Sizlere Gratis indiriminden aldığım ve bir süredir kullandığım, dolayısıyla artık yorumlayabilirim dediğim bir ürünü tanıtmaya geldim;
Neutrogena Pink Grapefruit Daily Scrub.
Bu günlük peeling jel öncelikle harika kokuyor!
Greyfurt kokusu kimilerine güzel gelmeyebilir ama ben çok beğendim, o kokuyu peelingi yaptıktan bir süre sonra daha bile alabiliyorsunuz cildinizde ve çok ferah bir his yaratıyor.
Bu gördüğünüz gibi günlük kullanım için üretilen bir peeling, hatta üzerinde sabah-akşam şeklinde günde 2 kere kullanılması gerektiği yazıyor.

Ben başlarda aynen dediği gibi uyguladım ve sivilce azaltmayı vaat eden ürün tam tersine sivilcelerimi arttırdı. Bir süre sonra geçer dedim ama yok, biri bitti diğeri çıktı.
Ben de ürünü haftada 2 kez kullanmaya başladım.
Bu peelingle ilgili sivilce şikayeti olanlar varsa bu şekilde çözebilirler.
Ben haftada 2 kez kullanarak ürünün olumlu sonucunu gördüm diyebilirim,cildim gerçekten parlamaya başladı ve sivilce izleri yok oluyor yavaş yavaş. Gözeneklerimde ciddi anlamda sıkılaşma yaptı. Yani kısacası etkisini tamamen göstermesi için biraz uzun süre beklemelisiniz. 
İçindeki granüller ufak ufak olduğu için hassas ciltler bile rahatlıkla kullanabilir, cildi tahriş edecek bir yapısı yok.
Gelelim nasıl kullanılıyor kısmına;

Önce yüzümüzü güzelce temizliyoruz, daha sonra ıslattığımız yüzümüze masaj yaparak yediriyoruz. Bir süre sonra jel görünüm köpüklenmeye başlıyor. En son su ile duruluyoruz. Hepsi bu kadar.
Ürünün olumsuz bir özelliği bana göre uygulandıktan sonra cildi kurutması. Benim karma bir cildim var ve gerçekten normalde böyle sorunlar yaşamıyorum ama bunu kullandıktan sonra kupkuru oluyor. Bunu da sanırım bir nemlendiriciyle çözebilirsiniz.
Bence kullanabileceğiniz bir ürün, yalnızca üzerinde yazıldığı gibi değil :)
Sevgiler  


Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 yorum :

  1. bunun kremini çok seviyorum ben..

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar bloğunuzu takipteyim:) bana da beklerim. Ellerinize sağlık!
    Sundaybunday.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederimm ben de takipteyim
    sevgiler :)

    YanıtlaSil

mnqueenn// tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.