Herkese merhaba:) Bugün sizlere makyajımızın çok büyük yardımcılarından biri ve fondöten kullanımında en yararlı ürün olan blender foundati...

Watsons Blender Foundation Sponge

/
0 Comments
Herkese merhaba:)
Bugün sizlere makyajımızın çok büyük yardımcılarından biri ve fondöten kullanımında en yararlı ürün olan blender foundation sponge' u tanıtmak istiyorum. 
Bu ürüne kısaca Beauty Blender çakması diyebiliriz:)
Eğer siz de bir süngere o kadar çok para vermek istemiyorum diyorsanız bu ürün alternatif olarak kullanabileceğiniz yapıda.
Elbette aynı performansı göstermesini bekleyemeyiz ama yine de Watsons başarılı bir ürün çıkarmış bana göre.

beauty blender

Süngerin yuvarlak ve büyük kısmını yüzümüzün geniş yerlerine uyguluyoruz.
İnce yani uç kısmını da dar bölgelere uyguluyoruz. 
Bu süngerin hafif ıslatılıp nemli kullanılması öneriliyor ben de o şekilde kullanıyorum. Çünkü nemli olduğunda fondöteni güzelce yedirebiliyorum ve herhangi bir çizgilenme veya kalıp şeklinde bir görüntü oluşmuyor. Yüzümle gerçekten çok güzel birleşiyor. Bu ürünün bana göre en büyük eksisi fondöteni çok fazla emdiği için kullanım süresini kısaltması. 

Bu süngeri en fazla 1-2 kez kullandıktan sonra yıkamanızı tavsiye ediyorum, çünkü hijyenik olarak başka problemler çıkartabilir ve temiz tutmanız tabii ki yararınıza olacaktır.
Yine hijyen açısından kendi paketinde tutabilirsiniz süngerinizi, açıkta kalmamasını öneriyorum.
Açıkçası ben memnunum, fiyatı 11,90 tl o yüzden çok da fazla düşünmedim alırken. Üstünde yazılana göre 2-3 ay kullanım süresi var bence gayet yeterli. Eskidikçe yenisini alabileceğiniz uygun fiyatlı ve işini gayet güzel yapan bir ürün o yüzden tavsiye ediyorum.
Sevgiler :) 



Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hiç yorum yok :

mnqueenn// tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.