Selam kızlar! Sizlere Gratis indiriminden aldığım ve aldığım için gerçekten çok mutlu olduğum bir allık fırçasını anlatmaya gel...

Real Techniques Blush Brush

/
2 Comments




Selam kızlar!
Sizlere Gratis indiriminden aldığım ve aldığım için gerçekten çok mutlu olduğum bir allık fırçasını anlatmaya geldim;
Real Techniques Blush Brush.
İlk gördüğümde bir allık fırçası için oldukça büyük demiştim ve korkmuştum açıkçası, yani alıp almamak arasında çok kararsız kaldım ama neredeyse her yerde adını o kadar duydum ki kayıtsız kalamadım ve aldım.
İyi ki almışım. 




Öncelikle inanılmaz yumuşak bir fırça. Bu konu hem kullanırken hem de fırça temizliğinizde çok önemli bir avantaj. Hafif kavisli yapısı sayesinde allığı uç kısmında topluyor ve yüze inanılmaz güzel dağıtıyor. Ben kullanmadan önce resmen yanaklarımın kıpkırmızı olacağını falan düşünmüştüm ama alakası yok. Gerçekten çok kolay bir kullanımı var. En pigmentli allıklarda bile doğal bir renk veriyor yüzünüze. Ürünü kesinlikle yemiyor, bazı fırçaların en önemli problemi bunda yok.

 Eğer kendinize güzel bir allık fırçası arıyorsanız kesinlikle denemelisiniz, Mac fırçalar için deli gibi para akıtmanıza gerek yok bence.
Bu markanın fırçaları da normal fiyatında çok uygun değil ama şu an Gratislerde hala sevgililer günü indirimi var, hatta yarın son gün. 
Fiyatı indirimde 25 tl'ye falan geliyor gayet uygun. Performansına bakarsanız az bile diyebilirim. Ben kullanılmaz hale gelene kadar kullanmaya devam edicem orası kesin, sizlere de tavsiye ediyorum.
Sevgiyle kalın :*



Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 yorum :

  1. Cok begenerek kullandığım bir fırça yikadiktan sonra havlu kagida sararak kurutuyorum cunku zamanla yayilabiliyormus. Gule gule kullan sende takibe aliyorum beklerim.

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim ben de takibe aldım :)

    YanıtlaSil

mnqueenn// tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.