Kızlar selam! Bugün Watsons'ta sevgililer günü indirimi başladı ve koşa koşa gittim ama ne yazık ki aradığım çoğu şeyi bul...

Rimmel London Match Perfection Concealer

/
0 Comments


Kızlar selam!
Bugün Watsons'ta sevgililer günü indirimi başladı ve koşa koşa gittim ama ne yazık ki aradığım çoğu şeyi bulamadım. Ben de indirimi unutup kafama göre alışveriş yaptım.
Rimmel London Concealer bayadır bloglarda falan denk geldiğim bir üründü, beğenen de çok vardı o yüzden almak istedim.
Öncelikle memnun kaldığımı söylemem lazım, gerçekten almaya değecek bir concealer.
Göz altlarımda gerçekten ışıltılı bir görünüm sağladı ve çizgilere dolmadı. Kalıcılığı güzel ama üstüne bir pudrayla sabitlemenizi öneririm.
Bendeki 010 Ivory. Açık tenli arkadaşlar için uygun bir ton. Yine biraz daha koyu tenlilere de öneriyorum tabii ki, her zaman cildinizden bir ton açık olmalı etkisini gösterebilmesi için.
Bu concealer 7ml. Ve ne kadar gideceği konusunda pek bir şey diyemiyorum. Biraz küçük gibi sanki. Ama bittiği gibi yenisini alırım gibi geliyor.
Kızlar burada en önemli nokta bu ürünü yüzünüze nasıl uyguladığınız.
Ben etrafımda veya sosyal medyada gezerken çok rastlıyorum burada da belirtmek istiyorum; lütfen elinizle uygulamayın. Bu hem hijyenik değil hem de bu ürünlerden verim alabilmeniz için mutlaka bir fırçanız olmalı.
Bu fırçaları da her yerden edinebilirsiniz, üstelik fiyat olarak çok uygunları da var. Genellikle yanlış uygulama sonucu ürünleri beğenmeyip önermeyenler var, lütfen buna dikkat edelim. Bu arada fiyatı indirimde ve 7,20 tl'ye geldi.
Sevgiler:)



Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hiç yorum yok :

mnqueenn// tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.