Kızlar herkese merhaba:) Bugün yine Real Techniques ile devam etmek istiyorum. Dün bildiğiniz gibi allık fırçasından bahsetmiştim...

Real Techniques Expert Face Brush

/
4 Comments



Kızlar herkese merhaba:)
Bugün yine Real Techniques ile devam etmek istiyorum. Dün bildiğiniz gibi allık fırçasından bahsetmiştim. Bugün de size yine Gratis sevgililer günü indiriminden aldığım Real Techniques Expert Face Brush 'tan bahsetmek istiyorum.





Bu fırça aslında bu markanın gözbebeği denilebilir. Çünkü tek fırçayla birçok şeyi yapabiliyorsunuz. Bu fırçayı ister fondöten isterseniz de pudra için kullanabiliyorsunuz, hatta bazıları allık için bile kullanıyor :)
Ben açıkçası allık için önermem çünkü gördüğünüz gibi fırça sıkı yapıda ve bence allık için uygun değil, allık uygularken doğal görünüşün yok olmaması adına yüzünüzde daha yaygın durması gerekiyor, ve bu fırçayla olmaz diye düşünüyorum.
Ama likit fondöten, pudra için inanılmaz bir başarısı var. Sıkı yapılı olmasına rağmen yumuşak bir fırça. Taklondan yapılmış. Zaten kutusunda da fırçayla ilgili tüm bilgilere ulaşabiliyorsunuz.





Ben daha önce sigma f80 kullanıyordum fakat çok geniş olduğu için memnun değildim, ve çoğunlukla yüzümde iz kalıyordu, iyice dağılmıyordu gibi yüzümde. Bu fırça ise bunu rahatlıkla yapıyor.
Tabii ki ben yine de bir fırçaya çok fazla görev yüklememekten yanayım, mesela ben bu fırçayı yalnızca fondöten uygularken kullanıyorum, pudra fırçamı ayrı tutuyorum.Çünkü bir süre sonra pudranın izleri fırça ucunda kalıyor ve rahatsız ediyor. O yüzden tavsiyem yine de bu fırçayı makyajınızın bir aşamasında kullanmanız.
Yine eski fırçamda beni rahatsız eden ürün yeme sorunu benim çok kafama takılmıştı, bunda şimdilik öyle bir şeye rastlamadım tabii şimdiden bir şey diyemiyorum, zamanla belli olacak o da.
Bu fırça da normalde ortalamanın üstünde bir fiyata satılıyor ama ben indirimden 25,75 tl'ye aldım.
İndirim şimdilik bitti, eğer böyle bir fırçaya ihtiyacınız varsa ve alamadıysanız bence bir sonraki indirimi dört gözle bekleyin ve mutlaka bir tane edinin, makyajınıza ne kadar yardımcı olduğuna inanamayacaksınız. 




Burada en önemli konu fırçanızın temizliğini asla geciktirmemeniz,çünkü fırça ucunda kalan ürün bir süre sonra yüzünüze değdikçe sivilce yapabilir. Hijyen açısından fırçanızı en geç 2-3 günde bir temizlemelisiniz.
Paramın son kuruşuna kadar hak eden bu fırçaya benden 10 puan!
Sevgiler:)


Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 yorum :

  1. bende seviyorum bu fırçayı, güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
  2. En cok begendigim fircasi benim de bu. Cok kullanisli her isi goruyor :) blogunuzu instagramdan kesfettim bu arada ben de beklerim

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler ben de alıyorum hemen :)

    YanıtlaSil

mnqueenn// tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.