Kızlar selam! Bugün size asla almamanız gereken bir üründen bahsetmek istiyorum. Hatta bu yazıyı oldukça kısa tutmayı düşünüyorum, ç...

H&M Far Paleti

/
2 Comments


Kızlar selam!
Bugün size asla almamanız gereken bir üründen bahsetmek istiyorum. Hatta bu yazıyı oldukça kısa tutmayı düşünüyorum, çünkü bazı ürünler bana olumsuz yorum yapacak malzemeyi bile vermiyor:)
H&M 'nin göze çok hoş gelen bu paletini yazın yaklaşık 20 tl'ye almıştım, ve tamamen görselliği için aldım diyebilirim.
Gördüğünüz gibi far çeşitlerini 3 kategoriye ayırmış yapılarına göre. Bu ayrıntı beni baya cezbetti. Fakat gerçekten ne pigmentasyon ne kalıcılık adına hiçbir şey vermiyor. Sürdüğünüzde yanaklarınız toz içinde kalıyor ve resmen pişman oluyorsunuz. Renk verene kadar uzun süre uğraşmak gerekiyor ve o sırada zaten makyajınıza dair hiç hevesiniz kalmıyor.

Kenarında iki tane allığı var ama onları kullanacağınıza kendi allığınızla devam edin derim, tam manasıyla eşantiyon. Performans olarak değerlendiremiyorum yani o allıkları. İçerikleri bile inanılmaz kötüdür tahminimce.
Kıyafette harikalar yaratan h&m, makyajda inanılmaz başarısızdı, bakalım ileriki günlerde tekrar makyaj için uğrarsam güzel bir şeyler bulabilecek miyim.
Bu ürünün satılıp satılmadığını ne yazık ki bilmiyorum, zaten ben aldığımda da çoğu şehirde yoktu, ama eğer görürseniz nolur görüntüsüne kanmayın ve almayın bence, tamamen pişmanlık.
Sevgiler ve öpücükler :)




Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 yorum :

  1. ilk başta şaşırdım 20 tl olmasına ama kötü olması fiyatını ortaya koymuş bence, Ben HM'nin makyajda fırçalarını beğeniyorum sadece ;)

    YanıtlaSil
  2. daha önce tekli farlarından almıştım hm'nin ve çok beğenmiştim, sanırım o beni yanılttı.Her üründe aynı olmuyor başarısı demek ki :)

    YanıtlaSil

mnqueenn// tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.