Kızlar selam herkese :) Elimde yaklaşık 5 tane Note  markasının Lip Gloss  serisinden ürünler var ve ben bunların hepsini siz...

NOTE Hydra Color Lip Gloss 06 Juicy Peach

/
0 Comments






Kızlar selam herkese :)
Elimde yaklaşık 5 tane Note markasının Lip Gloss serisinden ürünler var ve ben bunların hepsini sizlere teker teker anlatmak istiyorum.
Öncelikle bu tarz rujları pek tercih etmediğimi belirtmem gerek, fakat makyaj konusunda kendimi durduramadığım için ve hayatımda biraz da çeşitlilik istediğim için dayanamayıp aldım.
Genelde koyu renkler seven biri olarak bu sefer açık tonlar tercih ettim.
Şimdi bahsetmek istediğim Hydra Color 06 Juicy Peach.
Yani adından da anlaşıldığı gibi bu ruj şeftali renginde.
Aslında böyle rujları tercih etmememin sebebi rujların kalıcılığı olmaması, yapış yapış olması, dudağa renk vermemesi, ve rujun fırçada belli bir alana toplanıp sürerken uzaması. Ben illa ki dudağımda parlaklık istiyorsam önce rujumu üstüne de şeffaf bir parlatıcı sürüyorum. Ama Note bu önyargımı az da olsa kırdı. 
Bu rujun 7ml'lik bir boyutu var. 
İçeriğinde argan ve kakao yağı var. İçerik konusunda titiz olan arkadaşlar için kesinlikle önem verilmesi gereken bir şey. Ben de böyle temiz içerikli ürünleri hep bir adım önde tutuyorum çünkü.





Az önce de belirttiğim gibi bu rujda daha önceki kullandıklarım gibi aşırı bir yapış yapış olma sorunu yaşamadım. Fırçada belli bir kısımda yoğunlaşma ve uzama problemi de yok.
Mutlaka ki normal rujlar gibi renk vermiyor ama dediğim gibi diğer parlatıcılarla karşılaştırıldığında kesinlikle başarılı diyebilirim.
Gün içinde birkaç kez tazeleme yaptığınızda renk açısından da ortalama bir verim alacağınızı düşünüyorum.
Fiyatı da 12-15 tl arasında bir şeydi.
Lipgloss sevenler için kesinlikle tavsiye ediyorum. Diğer renkleri de en kısa zamanda incelemeye çalışıcam. 
Sevgiler:)



Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hiç yorum yok :

mnqueenn// tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.