Kızlar selam:) Sizlere yakın zamanda hediye olarak aldığım Magic Escape 78li Makyaj Kiti hakkında bilgi vermek istiyorum. Öncelikle şun...

Magic Escape 78'li Makyaj Kiti

/
0 Comments
makyaj kiti 78
Kızlar selam:)
Sizlere yakın zamanda hediye olarak aldığım Magic Escape 78li Makyaj Kiti hakkında bilgi vermek istiyorum.
Öncelikle şunu belirtmek zorundayım, defalarca bu tarz ürünleri kullanmış biri olarak değerlendireceğimden emin olabilirsiniz.
Kit halinde satılan ürünler küçük boyutta ve hep birlikte satıldıkları için performans açısından çok fazla şey beklememek gerekir. Bu konuda beni şaşırtan ürün çok az olmuştur. Nitekim bu da çok fazla şey vaadetmiyor. İlk olarak bu kit içinde allık,  far, ruj ve kapatıcı var. 2 adet de aplikatör bulunuyor.
Farları daha net görebilmeniz için cildime uyguladım. Farkındaysanız simli olanlarda renk elde etmek mümkün değil. Yani paletteki görüntüyle gözünüzdeki tamamen farklı. Canlı renkler güzel renk veriyor ama onlarda da inanılmaz tozutma problemi var. Eğer her renkten far bulunsun çok ayrıntıya bakmam diyorsanız önerebilirim. Ruj kısmında kullandığım 2 tane vardı, onlar da uzun zaman ruj kullanmak istemediğim bir dönemde en azından biraz renk gelsin diye kullandığım rujlardı. Yani tek başına ruj olarak bile değerlendirmem mümkün değil.
Allık için kötü diyemem özellikle şeker pembesi gerçekten güzel bir renk veriyor.
Kapatıcı ise kapatmak adına hiçbir şey yapmıyor.
Özetle bu kiti birçok ürün kullanmış ve makyajda en ufak ayrıntıya bile önem veren arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye etmiyorum, ama eğer kalıcılık ve performans gibi şeylere pek bakmıyorsanız, yüzüme renk gelsin diyorsanız önerebilirim. Çünkü gördüğünüz gibi renkler oldukça çeşitli.
Fiyatı birçok sitede farklı, 15 liradan 45 liraya kadar değişebiliyor.
Sevgiyle kalın :*



Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hiç yorum yok :

mnqueenn// tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.