Kızlarrr merhaba:) Yine Essence ve yine harika bir ürünü tanıtmak istiyorum:  Essence Metal Glam Far. Essence her zamanki gibi başa...

Essence Metal Glam Far İnceleme

/
0 Comments


Kızlarrr merhaba:)
Yine Essence ve yine harika bir ürünü tanıtmak istiyorum: Essence Metal Glam Far. Essence her zamanki gibi başarılı bir ürünle karşımızda.
Bu far, metalik bakır renginde ve gördüğünüz gibi oldukça simli. Simler fazla olmasına rağmen tüm yüzünüze saçılmıyor ve abartılı bir görüntü oluşturmuyor. Rengi gözde çok güzel duruyor, özellikle koyu renk makyaj sevenler için çok güzel bir seçim olabilir, aynı zamanda smokey eyes makyajınızda da kullanabileceğiniz bir ürün. Gelelim bu ürünü neden seçtim kısmına..
 Benim en çok dikkat ettiğim kriterlerden biri fardaki yoğunluk, yani parmağımı bir kez sürdüğümde tabaka halinde görmeliyim o rengi, işte bu far tam da öyle. Rengi elde etmek için defalarca sürmek zorunda kalmıyorsunuz. Bunu belirtmemin sebebi çoğu farda renk yoğunluğu olmuyor genelde, yani gözümüzde kendi paletinde durduğu kadar canlı ve tok durmuyor. Bir diğer özellik ise elbette kalıcılık. Kalıcılığına da 7/10 diyebilirim, ki bu yine de çoğu fara göre iyi denebilir. 






Fiyatı 9-10 TL civarında olan Essence Metal Glam Far kesinlikle benden tam puan aldı, hem rengi hem dokusuyla herkese tavsiye ediyorum. Farklı renk seçenekleri de var, ben edindikçe hepsiyle ilgili görüş bildiririm. 
Essence marka ürünleri Gratis ve Rossmann mağazalarında bulabilirsiniz. 
Keyifli Alışverişler!




Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hiç yorum yok :

mnqueenn// tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.