Selam kızlar:) Bugün yine beğendiğim ürünlerde size anlatmak istediğim bir ruj var. Ruj seçerken inanılmaz zorlanan ve neredeyse h...

Alix Avien Matt Diamond 2 Numara Ruj İnceleme

/
0 Comments
ruj alix avien


Selam kızlar:)

Bugün yine beğendiğim ürünlerde size anlatmak istediğim bir ruj var. Ruj seçerken inanılmaz zorlanan ve neredeyse her şeyde bir kusur bulan ben bu rujda bir şey bulamadım, bu sebeple hemen anlatmam gerektiğini düşündüm :)
Alix Avien aslında kullandığım bir marka değil, ama Matt Diamond serisi çok değişik bir seri ve her rengi çok güzel. Bendeki 2 numara rengi aslında tanımlayamıyorum ama şöyle diyebilirim, dudak renginizin 1-2 ton koyusu gibi. Zaten bu yüzden çok hoşuma gitti, doğal renkleri seviyorum yani ruj yüzünüzle tamamlanmalı hemen bence. Daha canlı renk sevenler de farklı renklerini deneyebilir, mesela kiremit kırmızısı da çok güzel. 
Rujun dokusu baya kaygan, belki de olumsuz diyebileceğim tek özelliği. Mat ve kuru bir görüntüsü yok fazla, adı matt olmasına rağmen. Çoğu ruja göre dudağınızdan daha kolay çıkabilir. Ama nedense ben çok sevdim, belki rengindendir :)




Fiyatı 15-20 TL arasıydı. Eğer bu tarz renkleri seviyorsanız ve fiyat bakımından da çok paralar vermek istemiyorsanız kesinlikle deneyebilirsiniz:)
Keyifli alışverişler kızlarrrr :)))









Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hiç yorum yok :

mnqueenn// tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.