Kızlar merhaba! Hepimizin olmazsa olmazı makyaj bu mevsim de ünlü markaların tercihleriyle yeni bir trend oluşturmuş durumda. Haydi bir b...

2016 Kış Makyaj Trendi

/
0 Comments
Kızlar merhaba!

Hepimizin olmazsa olmazı makyaj bu mevsim de ünlü markaların tercihleriyle yeni bir trend oluşturmuş durumda. Haydi bir bakalım bu sezon nasıl makyaj yapmalıyız, hangi renkleri tercih etmeliyiz:)

Sade Makyaj
 
2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunda defilelerde ve ünlülerde bolca karşımıza çıkan neredeyse yok denilecek kadar az makyaj moda oluyor. Hafif bir allık, dudak renginde pembe bir ruj veya parlatıcı, en son da maskarayla tamamlanan bu makyaj sezonun en trend makyajlarından. Oldukça doğal göründüğü için baya tercih edilecek diyebiliriz.

kadin moda
  


















Smokey Eyes 

Smokey eyes aslında uzun zamandır trend olan bir makyaj türü. Ama hala geçerliliğini koruyor. Bu sezon da yine trendler arasında. Nasıl yapılacağı ile ilgili birçok farklı yöntem deneyen var ama bu makyajda kilit konular kesinlikle eyeliner ve far renginiz diyebilirim. Gözünüzün üstüne sade siyah ya da siyah-koyu kahve tonlarındaki farınızı karıştırıp sürdüğünüzde,en son olarak da eyeliner çektiğinizde kolaylıkla bu görüntüyü elde edeceksiniz. Tek yapmanız gereken yoğunluğu gözünüzün uç kısmında bırakmak.
smokey eyes



















Kırmızının Büyüsü

Yine uzun zamandır peşimizi bırakmayan trendlerden biri kırmızı dudaklar. Kırmızı rujlar bu sezon da çok tercih edilecek. Podyumlarda da bolca karşımıza çıkan kırmızı, bütün tonlarıyla kullanıldı. Çoğunlukla mat kırmızı ve kiremit kırmızısı bu sezon en iyiler arasında. Neden diye düşünmüyoruz tabii ki, kırmızının güzelliği konusunda hepimiz hemfikiriz bence :)

ruj















Rengarenk Farlar

Renkli farları çoğunlukla yaz aylarında görsek de bu sene bu durum tamamen yok oluyor. Sarı, turuncu, pembe, yeşil, mavi gibi aklınıza gelebilecek her renkten far bu sezon çok fazla karşımıza çıkacak. Gözlerimizde adeta gökkuşağı görüntüsü yakalayacağız kısacası. Gelsin bakalım renk cümbüşü!

far















far sarı















Siyah Dudaklar

Bu sezon siyah dudakları çok fazla göreceğiz. Gözlemleyebildiğim kadarıyla bu trendin özelliği, sadece siyah ruj sürerek makyajı tamamlamak. Yani far, kalem ya da allık kesinlikle kullanmadan yalnızca rujumuzu sürerek makyajımızı bitiriyoruz. Belki ekstra olarak maskara ekleyebiliriz. O da çok yoğun olmamak koşuluyla. Çünkü amacımız dikkatleri dudağımıza çekmek. Bakalım bu trend ne kadar uzun ömürlü olacak :)

ruj

siyah ruj



Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hiç yorum yok :

mnqueenn// tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.