Evettt kızlar dışarda nasıl hem rahatlığa hem de göze hitap etmek istiyorsak aynı durum evde de  gecerli olmalı bence.   O yüzden bugü...

Rahatlıgın Tek Adresi OYSHO ..

/
1 Comments
 Evettt kızlar dışarda nasıl hem rahatlığa hem de göze hitap etmek istiyorsak aynı durum evde de gecerli olmalı bence. 
 O yüzden bugün Oysho'nun rahat , şık ve sevimli ürünlerinin birkaçını paylaşıcam. 





.
 
Tabii uyku maskesini de unutmamak gerek bazılarımız için sadece aksesuar olmaktan ibaret bazılarımız içinse gerçekten gerekli bir ihtiyaç olsa da bence herkes bir tane edinmeli:) 





Gelelim koyun yünü ev içi pançolarına onlara beni sarıp sarmalayın lütfen . Mickey mouse , Minnie mouse modası bitmek bilmeyen hızla devam ediyor tabi dış giyim de olduğu gibi ev içi giyimine de yansımış pijamalara renk katmış .


tabiki  özellikle yılbaşı konseptli çorapları gidip görmekte kesinlikle yarar var hatta aksesuar olarak dahi kullanılabilir malumunuz yılbasının vazgeçilmezidir çoraplar ..Ve son olarak konsept dışı da olsa şirinliğine ayılıp bayıldıgım bir kozmetik çantamız var .Bu şirinliklerin içinde bol keyifli günler diliyorumm :))


Hazırlayan : Cansu Kılıç 


Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 yorum :

  1. Merhaba Dila Hanım :)
    Dünyanın ilk sosyal alışveriş platformu buypasa.com açılıyor; Oysho kampanyaları, ücretsiz sanal dükkanlar yakında sizlerle buluşuyor. Detaylar için http://sanalpazar24.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil

mnqueenn// tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.