Evet arkadaşlar makyaj hayatımızın önemli bir parçası. Her gün günümüzün belirli bir kısmını makyaj yapmak için harcıyoruz. Biz dedik ki pr...

Pratik makyaj önerileri

/
0 Comments
Evet arkadaşlar makyaj hayatımızın önemli bir parçası. Her gün günümüzün belirli bir kısmını makyaj yapmak için harcıyoruz. Biz dedik ki pratik birkaç bilgi paylaşalım, herkes zamandan kazansın,biraz da bilgilenelim!:)
1.Maskara
Öncelikle bitmiş veya bitmeye yakın maskaralarımız için uğraşmıyoruz. Çünkü maskara fırçasını en dibe sokmaya çalıştıkça içine iyice hava doldurmuş oluyoruz ve kalan maskaramız da iyice kurumuş oluyo. Bunun için en güzel yöntem birkaç damla göz damlası damlatmak. Bu, maskaramızın ömrünü bir süre daha uzatacaktır.
Maskaranın bir başka can sıkıcı durumu alt kirpiklerimize uygularken gözlerimize bulaşması.Bunun yöntemi de çok basit. Plastik bir kaşık yardımıyla maskaramızı rahatlıkla uygulayabiliyoruz.
2.Kirpik kıvırıcı
Kirpik kıvırıcınız eskisi gibi kıvırmıyor olabilir,bir süre sonra işlevlerini kaybederler.
Bunun için en güzeli fön makinasıyla ısıtmak ve ömrünü bir süre daha uzatmak:)
3.Siyah mı beyaz mı?
Gözlerim küçük, keşke daha büyük olsaydı diyorsanız siyah kalem kullanmamanızı öneririm kızlar. Siyah renk gözlerinizle bütünleşip iyice küçülmesine sebep olacaktır çünkü.Ufak bir ilüzyonla gözlerinizi daha büyük gösterecek renk beyazdır.Hem iri hem ışıl ışıl gözlere sahip olabilirsiniz.
Işıl ışıl demişken, gözlerim parlasın bütün dikkatleri gözlerime çekeyim diyorsanız da makyajınızı aşağıdaki şekilde yaparsanız, tam da istediğiniz görünüme sahip olacaksınız :)
Kaleminiz kurudu mu ? Eyeliner'ınız da yoksa... Çakmakla bir süre ısıtıp eritiyoruz vee bedavaya iki işlevli bir kaleme sahip oluyoruz:)
Eyeliner çekmeyi bilmeyenlere, biraz da değişik olsun diyenlere 9 farklı çeşit eyeliner tekniği, buyrun videoya:

Herkese bol sağlık bol mutluluk güzellik diliyorum!


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hiç yorum yok :

mnqueenn// tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.