Kızlar makyaj yapmayı hepimiz çok seviyoruz. Ama ortalıkta boya küpü gibi dolaşan kızlarımız var. Yapmayın öyle :( Makyaj elbette güzel bişe...

Doğal bir makyaj

/
0 Comments
Kızlar makyaj yapmayı hepimiz çok seviyoruz. Ama ortalıkta boya küpü gibi dolaşan kızlarımız var. Yapmayın öyle :( Makyaj elbette güzel bişey ama doğal göründüğünde çok daha güzel !:) Öncelikle kendimizi tanımamız çok önemli.
                                                                    
Cilt Rengi 

Herkesin farklı bir cilt rengi var. Örneğin soluk bir cildiniz varsa şeftali tonları, açık pembe size çok doğal bir görünüm kazandırır.Eğer cilt renginiz daha sarı gibiyse bej renk kullanmanızı tavsiye ederim.
cilt rengi




Fondöten

Bana sorarsanız,çok mecbur kalmadıkça fondöten kullanmayın. Çünkü makyajda özellikle fazla kullanıldığında en çok göze batan ve kötü görünen malzeme kesinlikle fondöten. Hem cildinizi pürüz pürüz gösteriyor hem de doğal görüntü yakalamakta zorluk çekiliyor.
makyaj



Allık

Allık bence fazla kullanılmadığı zaman çok doğal görünüyor. Sadece elmacık kemiklerinize allık sürerseniz kimse bir şey fark etmeyecektir. Yine allıkta da cilt renginize uygun olanı seçin, bunun için makyajınızı tamamlayacak rengi zaten kendiniz deneyerek bulacaksınız.
allik


Rimel

Kirpiklerimiz için olmazsa olmazımız rimel yine dozunda kullanıldığı zaman çok doğal ve güzel görünebilirsiniz. Belli bir zaman sonra topaklanma olmaması için daha az yoğunluklu olan rimeller var, onları tercih edin.

rimel


Ruj

Son olarak rujumuzu dudak rengimize yakın bir tonda sürdük mü makyajımız tamamdır.
Benim favorim şeftali tonları, siz dudak renginize göre yine deneyerek en doğalını bulabilirsiniz:)
ruj



Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hiç yorum yok :

mnqueenn// tüm hakları saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.